Welkom bij Snowball Productions.

Sommige maatschappijen hebben zoveel vertrouwen in je, dat ze er enkele duizenden Euro's tegenaan gooien om je te "lanceren". Meestal houdt dit in dat journalisten uit binnen- en buitenland uitgenodigd worden. Ze worden onthaald met drank, chips, en een hapje en mogen ze vervolgens genieten van een kort optreden van de groep of van jou zelf, waarna er persconferenties volgen waar persmappen en promotiemateriaal uitgedeeld worden.

Dit bovenstaand verhaaltje is te mooi om waar te zijn.

Reeds meer dan 18 jaar doen wij promotie voor Belgische en Nederlandse artiesten. We brengen reeds 15 jaar platen en CD's op de markt. We hebben steeds gewerkt met professionele mensen die met muziek en geluid bezig zijn. Verschillende artiesten konden we plaatsen voor TV-optredens in België en Nederland.
Een goede promotie, een TV-optreden of een leuke stunt kunnen het verschil betekenen tussen roem of vergetelheid. Ook al maak je de mooiste muziek van de wereld, wanneer niemand je ooit gezien of gehoord heeft, zal niemand ook de moeite nemen om in een platenwinkel je CD even te beluisteren, laat staan te kopen.

Wil je iets bereiken in de showbiz-wereld?
Bekijk dan even onze site. Wij kunnen je wel verder helpen.

Van Hooreweder Guido.

Laatste 10 toegevoegde artiesten


Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/snowball/public_html/home.php on line 34

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/snowball/public_html/home.php on line 34

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/snowball/public_html/home.php on line 35

alle artiesten...